Aankleding locatie

AANKLEDING LOCATIE

Naast een prachtig persoonlijk rouwarrangement voor op de kist, kan ik voor u ook bijpassend bloemwerk leveren voor de gehele uitvaart.

  • Aankleding van de rouwkamer waar de kist is opgebaard.
  • Aankleding rouwauto of rouwkoets
  • Aankleding kerk
  • Aankleding rouwcentrum
  • Aankleding alternatieve locatie voor de herdenkingsdienst, passend bij een persoonlijke uitvaart en de eventuele wens van de overledene.

Een kerk of een rouwcentrum heeft meestal van zichzelf sfeer. Condoleanceboeketten, altaarstukken en hangende arrangementen aan de pilaren, passend bij de stijl van het rouwarrangement zorgen al snel voor een persoonlijke aankleding. Dit in combinatie met mooie treffende gedichten, muziek en schriftlezingen zijn het prachtige gelegenheden om een dienst te laten plaatsvinden.

Echter ieder mens is uniek, niemand is hetzelfde! Voorheen was een kerk of rouwcentrum een logische keuze, dit hoeft niet meer. Mensen kiezen steeds vaker ook voor een alternatieve locatie.

 

Ik heb een assortiment decorstukken en accessoires. In combinatie met mijn inlevingsvermogen, creativiteit met bloemen en uw inbreng van verhalen, ideeën en vertrouwen, kan ik ervoor zorgen dat de plek waar de uitvaart van uw dierbare plaats zal vinden, zal veranderen in indrukwekkende passende omgeving voor een herdenkingsdienst.

De mogelijkheden op het gebied van bloemen voor bij een overlijden

Meer informatie

Bekijk hier de foto’s van gemaakt rouwbloemwerk

Meer informatie

De mogelijkheden voor een bloemstuk op de kist

Meer informatie