Rouwarrangement

ROUWARRANGEMENT

Elk rouwarrangement is uniek – elk mens is dat tenslotte ook

Een rouwarrangement kan afhankelijk van uw persoonlijke keuze bestaan uit een:

  • kistversiering
  • rouwstuk
  • rouwkrans
  • rouwboeket

 

Daarnaast kunnen we ook samen een rouwarrangement maken

 

Rouwarrangement:

Ik maak rouwarrangementen met een persoonlijke inslag. Dan moet u niet alleen aan iemands lievelingskleur of lievelingsbloemen denken, maar ook aan interesses, hobby’s, bezigheden en/of iemands karakter. Dit wordt op een creatieve manier verwerkt. Waar mogelijk worden seizoensbloemen gebruikt. Ik hecht waarde aan seizoensbloemen en de periode van het overlijden wordt ook weerspiegeld in de bloemenkeuze.

Wanneer uw man bezeten was van de paardensport kan ik hoefijzers in het bloemwerk verwerken. Mogelijk heeft hij ooit een mooie prijs gekregen voor één van zijn paarden. Dan kan ik de rozet een mooie plaats geven. Wanneer beppe niets liever deed dan breien dan worden er bolletjes wol en breipennen in het stuk verwerkt. Wat te denken van dobbers en visdraad wanneer oom Piet zijn vrije uurtjes het liefst doorbracht met vissen, zelfs de motor of roeispanen van zijn bootje kunnen worden aangekleed. Maar ook de taartvormen van buurvrouw Marijke krijgen een heel andere betekenis wanneer ze gevuld worden met bloemen in plaats van deeg.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden want de mogelijkheden zijn legio.

 

Rouwarrangement samen maken

Daarnaast is er een unieke mogelijkheid om samen met mij bij u thuis in uw eigen omgeving een rouwarrangement te maken. Voor degene die dit wil, kan het een waardevolle herinnering zijn en helpen bij de rouwverwerking. Uit ervaring weet ik, dat dit niet voor iedereen is weggelegd. U kunt iets wezenlijks doen, maar het kan emotioneel zwaar zijn.

De mogelijkheden op het gebied van bloemen voor bij een overlijden

Meer informatie

Bekijk hier de foto’s van gemaakt rouwbloemwerk

Meer informatie

De mogelijkheden voor een bloemstuk op de kist

Meer informatie