SL_sliders TEKST 1920x400b
SL_sliders TEKST 1920x400b

Over Siska

OVER SISKA

Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid. Ik sta met beide benen op de grond en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een geboren en getogen Friezin. Geboren in Heeg, opgegroeid in Sloten en nu al weer jaren woonachtig met mijn man Robin in Balk. Na mijn opleiding aan het Terra College in Emmen succesvol te hebben afgerond, heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in diverse bloemenwinkels en een tuincentrum als bloembindster. Ik was van 2000 – 2008 de trotse eigenaar van bloemisterij Skik in Sloten. Mijn vakmanschap, kennis en passie voor het vak wilde ik graag delen en daarom ben ik gaan werken als docent bloem aan het Nordwin College in Heerenveen en Sneek.

Ik hou van bloemen, in het bijzonder seizoensbloemen en van het maken van bloemwerk.

Positieve reacties op gemaakt rouwbloemwerk van familie en kennissen hebben mij gesterkt om dit vorm te geven in een eigen bedrijf. Ik maak rouwbloemwerk met liefde en aandacht. Ik haal energie uit het maken van mooie dingen, zowel rouwbloemwerk als het meehelpen bouwen van een gondel voor de Balkster Gondelvaart. Ook tuinieren en toneelspelen bij de ‘Trochsetters’ hebben mijn interesse. Oftewel ik ben creatief op verschillende vlakken.

 

Het overlijden van een dierbare is meestal onverwacht. In bijzondere situaties kan er ook een voorbespreking plaatsvinden om mogelijkheden en/of wensen door te nemen. Ik ken geen vastomlijnde werktijden. U kunt dus altijd bellen of mailen voor een afspraak, ook op zondag. Als ik niet opneem, laat dan een berichtje achter. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06-55385222 of mailen naar info@siskalubach.nl

Waarom rouwbloemwerk?

Bij het overlijden van een dierbare moet er vaak in korte tijd veel worden geregeld. Voor het afscheid zoeken nabestaanden met zorg teksten, gedichten, muziek en/of schriftlezingen uit die passen bij de overledene. Het rouwarrangement is echter vaak standaard; verder dan de kleur en het aantal rouwbloemstukken gaat het meestal niet. Juist met bloemen kun je de persoonlijkheid van de overledene zichtbaar tot uitdrukking brengen.

Bij een afscheid zijn er verhalen,
gedichten en muziek om naar te luisteren
– met mijn rouwarrangementen
probeer ik de persoonlijkheid van
de overledene ook te laten zien

De mogelijkheden op het gebied van bloemen voor bij een overlijden

Meer informatie

Bekijk hier de foto’s van gemaakt rouwbloemwerk

Meer informatie

De mogelijkheden voor een bloemstuk op de kist

Meer informatie
SL_sliders painting 1920×200