Grafabonnement

GRAFABONNEMENT

Als u om wat voor reden dan ook het graf van uw dierbare niet kan onderhouden, dan doe ik dat graag voor u. Hieronder staan enkele opties beschreven.

  • Brons: Vier keer per jaar wordt een passend arrangement bezorgd. (verjaardag, de sterfdag, Kerstmis en in het voorjaar)

                  prijs op aanvraag

  • Zilver: Vijf keer per jaar wordt een passend arrangement bezorgd bij het graf. (verjaardag, sterfdag, trouwdag, Kerstmis en in het voorjaar)

                  prijs op aanvraag

  • Goud: Zes keer per jaar wordt een passend arrangement bezorgd bij het graf. Daarnaast wordt het graf schoongemaakt. Er wordt een foto gemaakt van het geheel en verstuurd naar de contactpersoon van de familie. (verjaardag, sterfdag, trouwdag, vader- of moederdag, Kerstmis en in het voorjaar)

                prijs op aanvraag

  • Platina: Zeven keer per jaar wordt een passend arrangement bezorgd bij het graf. Daarnaast wordt het graf schoongemaakt. Er wordt een foto gemaakt van het geheel en verstuurd naar de contactpersoon van de familie. (verjaardag, sterfdag, met vader- of moederdag, trouwdag, Allerheiligen/Allerzielen, Kerstmis en in het voorjaar)

                  prijs op aanvraag

Daarnaast kunt u uiteraard ook andere, voor u belangrijke, data aangeven in plaats van de genoemde dagen. Bovenstaand is natuurlijk ook mogelijk voor een urnenbegraafplaats of urnenmuur.

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een contract op basis van één jaar, waarbij vooruit betaald dient te worden.

De mogelijkheden op het gebied van bloemen voor bij een overlijden

Meer informatie

Bekijk hier de foto’s van gemaakt rouwbloemwerk

Meer informatie

De mogelijkheden voor een bloemstuk op de kist

Meer informatie